2008. június 18., szerda

csitt!


a mai nekem szolo, ugyhogy be is fogom:

"Hallgass!

Csendesítsd le az elméd, szeretett Egyetlenünk, és hallgasd meg szelíd biztatásunk, miszerint minden rendben van. Maradj meg ebben a nyugodt és befogadóképes állapotban, anélkül, hogy vágyad megnyilvánulásának majdani jellegén aggódnál. A csendes elme és test gyorsan és tisztán képes meghallani minket. Ez hát a kérésünk: hallgass.

Azért kaptad ezt a kártyát, mert az angyalok el szeretnék juttatni hozzád üzeneteiket. Arra kémek, beszélj kevesebbet, és hallgass többet. (Amikor stresszesek vagyunk, idegességünkben hajlamosak vagyunk a fecsegésre.) Engedd át aggodalmaidat az angyaloknak, és bízz benne, hogy imáid meghallgattattak. Ha úgy tűnik, nem válaszolnak imáidra, az valószínűleg azért van, mert nem hallgatsz a feleleteikre. Így hát vonulj el egy csendes helyre azzal a szándékkal, hogy meghallgatod angyalaidat. Majd hunyd be a szemedet, lélegezz mélyeket... és fülelj.
A lap további jelentései: Kerüld a zajos helyeket. Angyalaid üzeneteit helyesen meghallottad. Kapcsold ki a televíziót és a rádiót. Hallásod egyre érzékenyebbé válik, hiszen mind jobban ráhangolódtál az angyalokra. Tisztítsd meg fülcsakrádat úgy, hogy magad elé képzelsz egy fényt, amely kitisztítja a szemöldököd feletti területet."

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez a tanács nekem is jól jön, s nemcsak ma.

Névtelen írta...

Húúúúúúúúú ilyen helyen még nem jártam. Lehet meg sem kapod a bejedzést. Próba szerencse. Nagyon értékes volt a váza. Eszmei értéke volt nagy , ezért nem törtem darabokra. Puszika.